Hvem er din underviser???

Mig ! Christina Christiansen..... jeg er dybt passioneret omkring kreativitet. For mig giver det sig primært til udtryk i akrylmalerier.

Jeg vil ELSKE at være den person der hjælper dig på vej i den kreative verden. På ferniseringer tager jeg mig selv i gang på gang at holde båltale hvis en enkelt i rummet kommer til at sige ”jeg vil så gerne male, men jeg kan jo ikke”.

Vi er født kreative – ALLE sammen, for mange handler det om at finde tilbage til deres indre kreativitet.

Jeg siger ikke det er let, men at det er muligt, for ALLE mennesker, også dig der har glemt, at du har været kreativ.

I 2004 var jeg ikke i nærheden af et kreativt liv. Jeg havde en lederstilling, et super godt karrierejob med et glimrende CV, med erfaring og succes indenfor implementering af store IT projekter, opbygning af rapporteringssystemer og analysefunktioner, produktudvikling og strategiarbejde i tæt samarbejde med ledelsen for bare at nævne nogle af kronjuvelerne.

Jeg begyndte min kreative rejse i 2004, hvor jeg som dybt seriøst karrieremenneske i forretningsverdenen fik spørgsmålet ”hvor får du din energi fra, når du skal præstere så meget hele tiden?”. Jeg kunne ikke svare – det gjorde virkelig ondt.

Efter måneders søgen efter noget der kunne give mig energi, fandt jeg frem til at male. I dag er jeg fuldtidskunstner – noget af en uvending fra en helt traditionel karrierestilling.

Det betyder for dig, at jeg som underviser kan forholde mig til dig

- Når du står og vakler om en kreativ hobby overhovedet er noget for dig.

- Når du mærker en sorg over din tabte kreativitet (og livsglæde?).

- Når du har en brændende LYST og interesse i at være super kreativ, men på ingen måde kan overskue at få det presset ind i dit liv.

- Når du har fået smag for at udfolde dig kreativt, og overvejer at fortælle andre mennesker om din kreative hobby, men er nervøs for udfaldet.

- Når du begynder at lege med tanken om, at du måske snart kan kalde dig selv for kunstner.

- Når du i smug og måske overfor ganske få mennesker hvisker, ”jeg har en drøm om at leve af min kunst”, men tænker gud hvor er jeg naiv.

- Når du har taget springet og lever af din kunst, og nu tænker ”åh åh” nu er jeg jo afhængig af at kunne sælge det – og hvad hvis jeg mister min kreative åre??

Fordi, jeg har gået hele vejen, fra ”jeg har ikke malet siden jeg var barn” til ”fuldtidskunstner”, har jeg respekt og forståelse for dig uanset hvor på rejsen du befinder dig.

Det eneste jeg som underviser kræver af dig er at du er ÆRLIG. Drop alt facade- ræset, lige her i mit univers er vi ærlige. Ærlige på toppen af det kreative flow, ærlige når vi skraber bunden og bliver helt pinlige over at kalde os selv for kreative.

For alt i verden vær dig selv hverken mere eller mindre!

Kreative hilsner fra din entusiastiske underviser.

Christina Christiansen
 
Se malerier fra www.gallericc.dk
Se kurser i akrylmaling www.kreativakrylmaling.dk
 
christina christiansen